Saar is de winnaar van Heel Holland Bakt Kids….

Na 5 technische opdrachten en 5 prachtige spektakelstukken is de winnaar van het eerste seizoen van Heel Holland Bakt Kids is bekend! Na een bloedstollend spannende finale heeft de jury besloten dat Saar en Francis de trofee mee naar huis mogen nemen. 

De winnaar van Heel Holland Bakt Kids!
Na een bloedstollend spannende finale is het dan eindelijk bekend! De winnaars van het allereerste seizoen van Heel Holland Bakt Kids zijn... Saar en Francis! Ze maakten een slijmtaart als spektakelstuk en wisten daarmee de trofee te veroveren. Janny en Robèrt waren vooral onder de indruk van hun creativiteit, lef en verrassende smaken.

Saar: “Ik dacht eerst dat het een grap was. Ik zag een schaduw door de foto heen en daarin zag ik 2 vlechtjes. Mama zei: ‘Hé, volgens mij zijn wij dat!’ Ik dacht dat het vast een grapje was, want André maakt de hele tijd grapjes. Maar toen het echt zo was, kon ik het niet geloven! Ik was zo superblij!”

Mees en Sophie
Ook finalisten Mees en Sophie hebben een fantastische prestatie geleverd. Daarom verlaten ze met opgeheven hoofd de tent. Janny en Robèrt vonden dat Mees en Bas enorm netjes en secuur hebben gewerkt. Mees: “De finale was heel spannend. We hadden het onszelf best moeilijk gemaakt met een taart met allemaal lagen. We hadden te weinig tijd, anders hadden we netter kunnen werken. Maar we zijn heel erg tevreden met wat we hebben neergezet.”

Ook van Sophie en Mirjam was de jury onder de indruk. Met klassieke smaken en de power die ze hadden als bakduo hebben ze Janny en Robèrt omver geblazen. Sophie: “Ik was heel gespannen, omdat vrienden en familie kwamen kijken. Het bakken zelf ging goed. Ik ben wel teleurgesteld dat we niet hebben gewonnen, maar dat komt vooral doordat het avontuur van Heel Holland Bakt Kids nu is afgelopen. Ik ben heel trots dat ik dit heb bereikt.”

Ook meedoen aan Heel Holland Bakt Kids?
Heb je genoten van het eerste seizoen van Heel Holland Bakt Kids en smaakt het naar meer? Ben jij een echte bakkermakker of hebben de kandidaten je aangestoken met het bakvirus? Wil je Janny, Robèrt en André omver blazen met jouw baksels en wil je de enige echte Heel Holland Bakt-tent nu ook wel eens van binnen bekijken? Geef je dan - samen met een volwassene - op voor een nieuw seizoen van Heel Holland Bakt Kids!

Ik wil meedoen aan HHB Kids!