Regels en privacy

De gebruiksvoorwaarden van een website zijn de regels waar de makers en de bezoekers zich aan moeten houden. Als je deze website (Zapp.nl) bekijkt moet je je houden aan de volgende regels:

Hieronder staat een samenvatting waar geen rechten aan kunnen worden ontleend, de volledige gebruiksvoorwaarden zijn hier te vinden.

De website

We doen ons best deze website netjes en precies te maken, maar er kan ook wel eens een foutje gemaakt worden. Als er daardoor iets misgaat is het niet de verantwoordelijkheid van Zapp.

Er staat wel eens een link op www.zapp.nl naar een andere website. Wij maken die andere website niet, dus je kunt Zapp niet aansprakelijk stellen voor wat daar fout gaat.

Als je wilt linken naar Zapp.nl dan mag dat natuurlijk. Maar je mag niet zomaar iets van de website afhalen en zonder onze toestemming op je eigen website zetten. Je kunt toestemming vragen via het contactformulier.

Bezoekers van Zapp.nl mogen geen geld verdienen aan deze website. Je mag dus niet de informatie op de website kopiëren en daar geld voor vragen.

De app

Altijd anoniem, niet herleidbaar en zonder opgebouwde persoonlijke profielen: dat is waar de NPO Zapp-appgebruikers op kunnen vertrouwen. Kinderen kunnen de app gebruiken zonder een persoonlijk profiel aan te maken. Ze kiezen wat ze willen kijken zonder daarbij in een bubbel te belanden. Op basis van hun kijkgeschiedenis en persoonlijke favorieten krijgen ze aanbevelingen voor zowel programma’s die ze leuk vinden als programma’s waar ze nog niet eerder mee in aanraking zijn gekomen. Zo verrijken en verdiepen we. Dat kan door lokaal verkregen informatie te gebruiken en zo programma’s aan elkaar te koppelen. Informatie die verkregen is op basis van clicks, maar die niet te herleiden is naar een individuele gebruiker of gebruikt wordt om een persoonlijk profiel op te bouwen. Zodra een kind of ouder de app verwijdert is de informatie verdwenen.

NPO Zapp serveert persoonlijke favorieten, geeft redactionele aanbevelingen en door een automatisch ingeladen stream verschijnen de nieuwste programma’s in de app. Op termijn maken we het mogelijk om de NPO Zapp-app te personaliseren en om nog betere aanbevelingen te doen. Ook die aanbevelingen zijn op basis van lokale informatie en logica van de app. Op die manier biedt NPO Zapp altijd een veilige online omgeving waar geen data verzameld wordt ten behoeve van algoritmes.

De app verzamelt statistieken die niet herleidbaar zijn tot gebruikers. Deze worden gebruikt om de app te verbeteren en om inzake te krijgen in de crashes van de app om deze stabieler te kunnen maken. Voor crashes wordt gebruik gemaakt van Crashlytics.

Voor het versturen van pushberichten maakt de Zapp app gebruik van de service Firebase. Wanneer je in de app toestemming geeft voor het toesturen van pushberichten dan ga je ermee akkoord dat deze service gebruikt wordt. 

Acties

Als je meedoet aan een actie op Zapp.nl moet je altijd toestemming hebben van je ouders. Als je 16 jaar of ouder bent hoeft dat niet. Bij elke actie staat tot welke dag je eraan kunt meedoen, maar wij mogen de actie ook eerder stoppen als we daar een goede reden voor hebben. Meedoen aan acties op Zapp.nl is altijd gratis. Per jaar kun je per persoon of per adres maximaal vijf prijzen via Zapp winnen.

De informatie die je invult bij een actie laten wij aan niemand zien. We gebruiken je naam en adres alleen om je prijs op te sturen als je wint. De winnaar(s) worden aangewezen door een eerlijke en onafhankelijke jury. Na de actie krijgen de winnaars een mail of bericht via social media. Als hierin wordt gevraagd je adres te sturen, dan moet je dat binnen zeven dagen doen. Anders vervalt je prijs. Verliezers ontvangen geen bericht. Als er iets misgaat met de bezorging van je prijs is Zapp daar niet aansprakelijk voor.

Zapp mag altijd mensen diskwalificeren als wij vinden dat die zich niet houden aan de regels.

Toestemming geven voor acties

Wanneer je mee wilt doen aan prijsvragen of andere acties op Zapp.nl, mag dat alleen wanneer jouw ouders/verzorgers het deelname- of prijsvraagformulier voor je invullen. Zo weten we zeker dat je toestemming hebt om mee te doen.

Wanneer je kunt reageren op een programma of foto’s instuurt, moeten jouw ouders/verzorgers jouw reactie of inzending nog eens expliciet goedkeuren d.m.v een e-mailbevestiging. Eerder verschijnt deze niet op de website.

Jouw gegevens

Als je deze site bezoekt, dan zet Zapp.nl een klein bestandje op je computer, een cookie. De informatie in dit bestandje gebruiken we alleen om bezoekers te tellen. We gebruiken het niet om te weten wie jij bent.

Als je meedoet aan prijsvragen en acties op Zapp vragen we om je e-mailadres. Win jij een prijs? Dan vragen we ook om je adres en/of telefoonnummer. Zapp houdt jouw gegevens altijd geheim en zal deze nooit op een website zetten of doorsturen aan anderen. Jouw persoonlijke gegevens worden opgeslagen op beveiligde webservers die zich in een beveiligde computerruimte bevinden. Wanneer de prijsvraag afgelopen is, dan verwijderen we je gegevens weer.

Als je filmpjes uploadt op Zapp, dan worden deze maximaal een jaar bewaard.

Regels veranderen
Zapp mag deze regels altijd veranderen. Als je op de hoogte wilt blijven van de regels kun je daarom het beste af en toe op deze pagina kijken. Als er een grote wijziging is, dan zetten we dit op de homepage.

Vragen
Als je nog vragen en/of opmerkingen hebt, dan kun je contact opnemen met de redactie van deze site via het contactformulier.