Schattige egelbroodjes met chocopasta en kokos
Wat heb je nodig?
• 8 kleine harde broodjes (zelfgebakken of afgebakken)
• Chocoladepasta (of gesmolten chocola)
• Geraspte kokos
• Chocoladedruppels of rozijntjes (voor de oogjes en neus)
Zo maak je de egelbroodjes
• Bak de broodjes af in de oven volgens de bereidingswijze op de verpakking.
• Laat de broodjes afkoelen als je ze net hebt gebakken.
• Smeer een halve kant van het broodje in met chocoladepasta, dit wordt de “stekelrug” van de egel.
• Strooi wat geraspte kokos over de chocola. Nu lijkt het net alsof je egel echte stekels heeft!
• Maak oogjes en een neusje met kleine druppeltjes chocolade of rozijntjes.
• Laat de chocola 10 minuten uitharden in de koelkast (als je chocoladepasta gebruikt, is deze stap niet nodig).
Zin in meer chocolade? Maak je eigen witte chocolade cakejes