Schattige egelbroodjes met chocopasta en kokos

Hoe leuk zijn deze egelbroodjes?! Van gewone harde broodjes maak je in een handomdraai kleine egeltjes met chocoladepasta en geraspte kokos. Ze zijn niet alleen lekker, maar ook superleuk om samen te maken!

Wat heb je nodig?
•    8 kleine harde broodjes (zelfgebakken of afgebakken)
•    Chocoladepasta (of gesmolten chocola)
•    Geraspte kokos
•    Chocoladedruppels of rozijntjes (voor de oogjes en neus)

 Zo maak je de egelbroodjes
•    Bak de broodjes af in de oven volgens de bereidingswijze op de verpakking.
•    Laat de broodjes afkoelen als je ze net hebt gebakken.
•    Smeer een halve kant van het broodje in met chocoladepasta, dit wordt de “stekelrug” van de egel.
•    Strooi wat geraspte kokos over de chocola. Nu lijkt het net alsof je egel echte stekels heeft!
•    Maak oogjes en een neusje met kleine druppeltjes chocolade of rozijntjes.
•    Laat de chocola 10 minuten uitharden in de koelkast (als je chocoladepasta gebruikt, is deze stap niet nodig).

Zin in meer chocolade? Maak je eigen witte chocolade cakejes

Witte chocolade cakejes