Seizoen 2: vanaf zondag 25 oktober om 9.50 uur!

Koken met Konijnen komt terug! Vanaf 25 oktober op NPO Zapp. Lees hier alles over het tweede seizoen! 

In het tweede seizoen van Koken met Konijnen  verwennen Diederik en Ayrton opnieuw niet alleen huisdieren, ook de baasjes snoepen mee! Ze koken voor baas en beest de meest uitzinnige lekkernijen, die de kijker thuis kan namaken. Daarnaast is er tijd voor lekkere liedjes, machtige make-overs en andere heerlijke verwenmomenten.


In het nieuwe seizoen van Koken met konijnen komen er weer heel wat bijzondere huisdieren langs. Zo koken Ayrton en Diederik voor een blinde hond, troostcavia’s en verhuizende pony’s. Net als vorig seizoen koken de twee niet alleen een gerecht voor de dieren, maar ook voor hun baasje. Bijvoorbeeld de taking-care-cavia-carrot-cake en de heerlijke Clafoutis-pour-tous-les-amies. De recepten zijn thuis na te maken, zodat iedereen kan bakken voor beest en baas!

 

Over het presentatieduo
Diederik Kreike (Amsterdam, 1994) en Ayrton Fraenk (Amsterdam, 1993) zijn al jaren bevriend. Ze leerden elkaar kennen tijdens het maken van een jongerenvoorstelling in het Amsterdamse Bostheater. Ayrton Fraenk studeerde in 2017 af van de mime opleiding aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Diederik Kreike studeerde in 2018 af van de performance opleiding aan de Toneelacademie Maastricht.