Nieuw seizoen Koken met Konijnen!

Koken met Konijnen komt terug! Voor het tweede seizoen van deze kakelverse kookshow zoekt de VPRO weer nieuwe beesten en baasjes. Hieronder het inschrijfformulier!

Presentatieduo Diederik Kreike en Ayrton Fraenk zijn de smaakmakers en koken de sterren van de hemel voor huisdieren in alle soorten en maten en hun baasjes. Vreemde vogels, knuffelige katten, blaffende hondjes, pittige pony’s, slome slakken en uiteraard knagende konijnen, iedereen is welkom, inclusief hun baasje!

Wil jij jouw huisdier verwennen en meedoen met koken met konijnen? Mail dan naar kokenmetkonijnen@vpro.nl of gebruik het formulier op de homepage. De VPRO zoekt kinderen van 9-13 jaar met hun beest van 0-100 jaar. Vermeld in de mail je naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, geboortedatum en omschrijf kort wat voor je huisdier je hebt en waarom je hem of haar graag zou willen verwennen in Koken met Konijnen! Stuur meteen een leuke foto (of korte video eventueel via wetranfer) van jezelf inclusief jouw beessie naar ons toe.