Niks Meer Aan Doen! Kampvuurcakes

Brr... wat is het koud buiten. Warm jezelf op met deze overheerlijke 'Taarten van Abel' kampvuurcakes! Maak vuur van botercrème en rooster je marshmallows boven je cupcake.

Stap 1

Pak je botercrème en verdeel deze over drie bakjes. Verdeel een paar druppels rode, oranje en gele kleurstof over deze bakjes. Een klein beetje is al genoeg! Meng de kleurstof en de botercrème door elkaar met een lepeltje totdat je drie bakjes met gekleurde crème hebt.

Stap 2

Pak je spuitzak, knip het einde er af met het schaartje en doe de spuittuit hier in. Nu kun je de spuitzak gaan vullen. Voor het mooiste, 'vurigste' effect schep je eerst met een mesje de rode botercrème in de spuitzak. Duw het er een beetje in. Doe hetzelfde met de oranje en de gele botercrème, in die volgorde op elkaar. Maak je mes tussendoor schoon met het keukenpapier en spuit het eerste beetje crème ook hier op, totdat je alle drie de kleuren ziet.

Stap 3

Spuit steeds kleine toefjes ('vlammetjes') van de botercreme op de cupcakes. Als je een mooi vuurtje hebt gemaakt, kun je deze gaan versieren. Elk kampvuur heeft goed brandhout nodig. Breek daarom wat zoutstokjes en duw deze in het vuur. Pak een satéprikker en rijg er wat mini-marshmellows aan. Duw deze zachtjes in je vuurtje, je wilt niet dat ze aanbranden!