Nieuw seizoen Taarten van Abel!

Bakker Abel (Siemon de Jong) blijft gewoon bakken. De kindertalkshow is vanaf 11 januari 2020 terug met gloednieuwe afleveringen, om 9.40 uur op Zapp natuurlijk! Hieronder zie je alvast een paar van de verhalen die je straks kan gaan zien!

Gwen - 11 januari

Gwen (10) uit Heerde wil graag een taart maken voor haar oudere zus Dyon, die tienermoeder is. Op haar vijftiende werd Dyon zwanger. Haar dochter Yara is nu 1,5 jaar en Gwen is heel trots op haar oudere, zorgzame zus. Dyon is een super moeder en daarom wil Gwen een taart maken met twee uilen erop, een moeder- en een baby-uil, die haar wijsheid symboliseren.

Rinus -18 januari

Rinus (10) wil graag een Sorry-taart maken voor zijn ouders. Het spijt hem dat hij zo ‘vurig’ en fel kan zijn in discussies met hen, want ze hebben het best moeilijk. Ze doen alles voor hem en zijn heel lief. Beide ouders zijn op dit moment thuis, omdat ze ziek zijn. De moeder van Rinus heeft een burn-out en zijn vader een ‘vierdubbele’ hernia. Ze wonen met zijn drieën op het woonwagenkamp in Naarden.