Heel Holland Bakt Kids komt terug!

Vanaf 2 oktober zie je een gloednieuw seizoen op tv!

Kijk vanaf 2 oktober 2021 naar een gloednieuw seizoen van Heel Holland Bakt Kids! Elke zaterdag te zien vanaf 19.20 uur op NPO Zapp. Onder toeziend oog van Janny en Robèrt doen de bakduo’s hun uiterste best om elke week tot meesterbakkers verkozen te worden en uiteindelijk de felbegeerde finale te behalen én te winnen! Natuurlijk is André van Duin ook van de partij.

 

Kids aan de bak

In de eerste aflevering is het thema ‘Bedreigde diersoorten’. De bakkers maken ‘bedreigde-dieren-soezen’ en als spektakelstuk een ‘bedreigde-dieren-taart’. Het is de eerste keer dat de bakduo’s in de tent staan en dat is even wennen. Ze moeten de apparatuur nog leren kennen. Maar één ding is heel duidelijk: in de HHB-tent zijn de bakkers de baas en dat nemen ze heel serieus.

Het thema in aflevering 2 is het thema: Fastfood. André houdt van hartig! Daarom komt hij deze aflevering met zijn eigen patatwagen naar de HHB-tent en bakt hij heerlijke frietjes voor de kinderen. De bakkers starten de fastfood-dag met een technische opdracht waarbij ze bonbons van een chocoladejasje moeten voorzien. Vervolgens gaan ze los op een heuse hamburgertaart. 

Tijdens de derde week mag André iets doen wat hij “altijd al wilde doen”. Het thema is ‘Bouwplaats’ en André mag daarom in een echte shovel rijden. De bakkers gaan ondertussen als echte bouwvakkers aan de slag met een technische opdracht waarbij ze moeten laten zien of ze afmetingen in kunnen schatten. Daarna bouwen ze een koektrommel met zelfgebakken koekjes.

 

Bakkers klaar? Bakken maar!

Heel Holland Bakt Kids, vanaf zaterdag 2 oktober elke week om 19.20 uur op NPO Zapp.