Ik wil meer weten over LHBTQ+ ????️‍????

LHBTQ+ is afkorting die staat voor Lesbisch, Homoseksueel, Biseksueel, Transgender, Queer, en daar voorbij. Wil je hier meer over weten? We hebben een aantal video's en artikelen op een rijtje gezet.

LHBTQ+ is afkorting die staat voor Lesbisch, Homoseksueel, Biseksueel, Transgender, Queer, en daar voorbij. Want als je verliefd wordt dan kan dat op een jongen zijn of op een meisje of allebei. Op wie val jij? Over wie fantaseer jij?

Soms worden er nog meer letters gebruikt, bijvoorbeeld de I voor Intersekse, A voor Aseksueel en/of P voor Panseksueel. Het aantal letters dat kan worden toegevoegd is eindeloos, maar dan wordt het wel een hele lange afkorting. Daarom kiezen we op deze site voor LHBTQ+. Met het plusje aan het einde willen we duidelijk maken dat iedereen erbij mag horen en dat we niemand buitensluiten! 

Herken je deze gevoelens? Twijfel je over je geaardheid? Of weet je al dat je op hetzelfde geslacht valt, maar vind je het lastig om uit de kast te komen? Op https://mindkorrelatie.nl/ vind je meer informatie en kun je chatten om er met iemand over praten. ❤️ ????️‍????