Jaidah achter de schermen

Neem een kijkje achter de schermen en ontmoet Jaidah! Maar pas op, spolier alert! Luister eerst de aflevering! Zapper Fien vroeg Jaidah het hemd van het lijf!

Kan je kort samenvatten wat jouw mysterie is?
Ja! Ik kwam een keer uit school en toen lag er op mijn fietszadel ineens een wit steentje met een lieveheersbeestje erop. Ik vroeg me toen af waar die vandaan kwam en of het steentje ook echt voor mij bedoeld was!?

Wat een bijzonder mysterie! En wat vond je het spannendst tijdens het oplossen van het mysterie? 
We zijn op een gegeven moment stiekem in een verdachte haar kamer gaan sneaken om te kijken of daar meer steentjes lagen. Dit was op school en zij was niet op haar kamer, maar ik was super bang dat we betrapt gingen worden. Straks zou ze ineens terugkomen!

Hoe ging het opnemen van je verhaal samen met Sara?
Eén moment liep alles bijna helemaal in de soep. Die dag was ik samen met Sara op mijn school geweest en toen gingen we later naar huis, was het steentje ineens weg! Ik was ‘m echt kwijt, dat was wel spannend of we ‘m terug konden vinden.

Hoe vond je het met Sara?
Sara is heel gezellig en altijd enthousiast. Ik vond het ook leuk dat Sara het heel leuk vond om mysteries op te lossen. Het past echt bij haar.

Wat heb je geleerd van Sara tijdens het oplossen van het mysterie?
Ik heb geleerd dat je altijd moeite kan doen om je mysterie uit te zoeken. Later bijvoorbeeld zal ik sneller zelf ook een mysterie op gaan lossen.

Is het mysterie helemaal opgelost?
Het leek me van te voren lastig om de eigenaar van het steentje te vinden. Uiteindelijk ben ik heel blij met de uitkomst! Maar als je wil weten hoe het precies gaat moet je de podcast luisteren!