Nagellak-surprise

Jill laat zien hoe je een helle snelle en leuke nagellak-suprise maakt!

Wat heb je nodig 
- transparante pot met deksel
- koker
- glitter-rubber of glitter-papier
- stukje karton
- glitters
- vel papier
- pompon
- lint
- slijm: zie recept van Jill “magisch slijm” (linkje toevoegen)

Stappen
1. Smeer met een kwast de deksel van de pot in met een laagje lijm en strooi er glitters overheen. Je kunt als hij helemaal bedekt is met glitters er nog een laagje glanslijm overheen smeren (dan laten de glitters niet meer los).
2. Omwikkel de koker met glitter-rubber (of glitter-papier) en plak dit vast. Knip de uiteinden netjes bij en plak de koker in het midden van de deksel met de opening naar boven gericht.
3. Knip van karton een cirkel uit ter dikte van je koker en versier ook deze met een laagje glitter, als hij opgedroogd is plak je er een pompon op. Rol je gedicht op en stop het in de koker, sluit hem dan af door de glitter-cirkel er bovenop te plakken
4. Teken een mooi lijstje op papier en knip hem uit, maak er een mooi etiket van m.b.v. glitterstenen en plak hem op de pot.
5. Vul je pot met slijm dat nog een beetje lopend is zodat het op nagellak lijkt. Pak je cadeautjes in met een extra laagje cellofaan of ander waterafstotend materiaal (aluminiumfolie) en stop ze lekker diep in het slijm.
6. Tot slot maak je met lint een mooie strik om de nagellak heen en klaar is je snelle slijm-surprise! Wie ga jij verrassen met deze REUZEN-nagellak?