Halloween scary cocktail

Het is weer Halloween! Jill maakt een scary cocktail die er niet alleen eng uitziet, maar ook gruwelijk lekker is. 

Wat heb je nodig 

Voor het drankje:
- 1 watermeloen (klein)
- het sap van 1 citroen
- 50 ml  rode limonadesiroop
- 1 blikje bruisend water (33 ml)
Voor decoratie:
- smeltchocolade rood/oranje/groen
- lychees zonder pit
- bosbessen
- marshmallows
- suikerparels
- prikkers
- kronkelige soepstengel
- amandel
- eetbaar glitter

Stappen
1. Smelt de rode smelt-chocolade (au bain marie) en bedruip de bovenkant van je cocktailglas met de chocolade. Zorg dat er druppels van de rand naar beneden glijden voor een griezelig effect. Zet het glas in de koelkast zodat de chocolade goed stolt.
2. Snijd het dakje van de watermeloen af, lepel het vruchtvlees eruit en doe het in een kan (het geeft niet als er pitjes bij zitten).
3. Mix met een staafmixer alles fijn, totdat alle stukjes verdwenen zijn en zeef het mengsel boven een andere kan zodat alle pitjes achterblijven in de zeef.
4. Doe de siroop, het citroensap, de limonadesiroop en het bruiswater erbij en roer het voorzichtig door elkaar. Pak nu je glas uit de koelkast en schenk de cocktail in je glas.
5. Pak een lychee en stop een bosbes in het gaatje, steek een prikker door het midden en zet een stipje smelt-chocolade in het midden van de bosbes. Plak hierin een mooie suikerparel en leg de prikker op je glas.
6. Smelt een paar marshmallows in de magnetron en trek ze uit elkaar, plak de draden over/om je glas heen om zo een spinnenweb na te bootsen. Wie ga jij trakteren op deze gruwelijk enge cocktail? 

Heksenvinger: 
7). Smelt oranje chocolade au bain-marie en overgiet een halve soepstengel met de chocolade. 
8). Leg de vinger neer en plak aan het uiteinde een amandel, lak de nagel met een kwastje in een ander kleurtje smeltchocolade. Voor een glamour-effect voeg je een beetje glitter-poeder toe zodra de “nagellak” droog is.