Chocolade masker

Zijn je crèmepjes en maskertjes op? De ingrediënten voor dit maskertje vind je vast in het keukenkastje. Jill laat zien hoe je een chocolademaskertje maakt voor een heerlijke zachte huid.

Wat heb je nodig voor het Mandala-bakje

- Lege frisdrankfles
- Acrylverf
- Vernis
- Lijm
- Glitter
- Glitterstenen

Stappen

1. Kies een lege frisdrankfles uit met een mooi gevormde bodem, knip de onderkant van de fles, zodat je een bakje over houdt. 

2. Schilder met acrylverf op de onderkant een mooi mandala-patroon met een fijn kwastje. Wissel hierbij bloemblaadjes af met cirkels. Als de eerste laag is opgedroogd, maak je met stipjes de schildering af en laat je het drogen. Als de verf droog is, kun je er nog een laagje vernis overheen doen voor een mooi glanslaagje.

3. Bestrijk de boven-randjes met lijm en dip het randje in de glitters. Om het bakje af te maken beplak je het met mooie glitterstenen en klaar is je Mandala-bakje!

Wat heb je nodig voor het maskertje

- 2 eetlepels cacao
- 2 eetlepels yoghurt
- 2 eetlepels honing

Stappen

1. Doe de yoghurt, honing en cacao in een bakje en meng dit goed door elkaar, tot je een mooi glanzend papje hebt.

2. Smeer met behulp van een kwastje, dit masker op je gezicht en zorg dat het niet in je ogen komt. Laat dan het masker even intrekken.

3. Na 10-15 minuten is het masker goed ingetrokken en kun je het van je gezicht wassen, doe dit met lauwwarm water en dep je gezicht daarna droog. Nu kun je je gezicht nog meer verwennen door het in te smeren met een lekker crèmepje.