Toverstafjes

Tover iets lekkers op tafel en maak deze toverstafjes!

Wat heb je nodig

Voor de soepstengels
- 500 gr bloem
- 7 gr gedroogde gist
- 300 ml lauwwarm water
- 50 ml olijfolie
- 10 gram zout

Voor de versiering
- Verschillende kleuren musketzaad (hele kleine suikerpareltjes)
- Bakpapier
- Chocolade
- Suikerparels
- Kwastje

Stap 1
Doe alle soepstengel-ingrediënten in een kom en kneed ongeveer 10 minuten.

Stap 2
Dek af en laat het deeg een uur rijzen.

Stap 3
Verwarm de oven voor op 220 graden

Stap 4
Maak lange rolletjes van circa 30 cm, ieder circa 25 gram, anders krijg je hele dikke soepstengels…. Leg ze op een bakpapiertje.

Stap 5
Bak ze in de oven af in circa 10 minuten.

Stap 6
Smelt de chocolade.

Stap 7
Bestrijk iedere keer een stukje van de stengel met chocolade en bestrooi deze met musketzaad. Doe dit tot je nog een klein stukje stemgel over hebt.

Stap 8
Leg de stengel even in de vriezer en versier daarna nog met suikerparels.

Nu heb je een toverstok.