Olifantencupcakes

Wat is er nou leuker dan cupcakes versieren?!

Wat heb je nodig:
- (Zelfgebakken) cupcakes
- Gekleurde marsepein
- Eetbare oogjes
- Suikerparels
- Extra papieren cupcakehouders

Stappen

1. Bak of koop een aantal overheerlijke cupcakes! 

2. Rol de marsepein uit met een deegroller tot een plak van ± 3 mm dik. Ik heb in het voorbeeld roze gebruikt, maar je kunt natuurlijk elke kleur kiezen die jij leuk vindt! 

3. Plaats een drinkglas en kleine flessendoppen op het donkerroze marsepein en snijd er rondom met een keukenmesje 1 groot rondje en 2 kleine rondjes uit. Snijd op dezelfde manier twee kleine rondjes uit het grijze marsepein.

4.
Boetseer uit roze marsepein een ‘wortel’, snijd er kleine streepjes in en leg hem in een bochtje. 

5. Boetseer uit grijs marsepein een strikje.

6.
Vorm nu op de cupcake van alle marsepeinen onderdelen een olifant, zet de oogjes erop en geef hem de ‘Jill touch’ met een streepje langs de ogen, een marsepeinen strikje en oorbellen van suikerparels 

7. Vouw een papieren cupcake-houdertje open en zet de olifant erop.