Kokos-blueberryreep

Pascal en ik gaan aan de slag in de keuken met kokos-blueberryrepen! 

Wat heb je nodig

- 100 ml kokosmelk 
- 4 eetlepels honing 
- 2 eetlepels kokosolie
- Snufje zout
- 200 g gedroogde kokos rasp
- 1 eetlepel bosbessenpoeder (optioneel)
- Gedroogde frambozen

Stappen

1. Giet de kokosmelk in een pan samen met de kokosolie, honing en zout. Verwarm op laag vuur tot  alles samensmelt.

2. Haal de pan van het vuur en voeg eerst het bosbessenpoeder erbij en dan de gedroogde kokosrasp.

3. Schep het mengsel in een bakvorm, zodat je een laag krijgt van ongeveer 2 cm.

4. Leg er een bakpapiertje op,druk stevig aan en snijd er dan vast repen van. Plaats in de vriezer voor 2 a 3 uur.

5. Smelt de chocolade tot 32 graden en doop daarin de repen, zet voor 30 minuten in de vriezer.

6. Smelt de ander kleur chocolade en maak streepjes op de repen.

7. Druk wat suikerparels in de chocolade en zet nog 30 minuten in de vriezer.

8. Bewaar in de koelkast.