Cheesecake-hartjes

Hier kun je wel mee aankomen, bij de leukste jongen van de school! Leg een cheesecake-hartje in zijn kluisje en wacht af wat er gebeurt... Gegarandeerd succes ;-)

Wat heb je nodig:

- Hartjes bakvorm
- 1/2 pak biscuitjes
- 75 gram boter
- Snufje kaneel
- 1 blik Taart & vlaaifruit bosvruchten
- 250 ml slagroom
- 200 gram monchou
- 100 gr suiker
- Eetbare stift

Stappen

1. Smelt de boter

2. Verkruimel biscuitjes door ze in een zakje te doen en met een deegroller er overheen te gaan.

3.  Meng de boter en de kruimels en voeg een snufje kaneel toe.

4. Verdeel het mengsel over de hartvormpjes en druk goed aan met de bolle kant van een theelepel. Zet in de koelkast als je de vulling maakt.

5. Laat de bosvruchten uitlekken maar vang het vocht op.

6. Klop de slagroom zonder suiker.

7. Mix de roomkaas, suiker en vanillesuiker, tot het een glad mengsel is. Voeg daarna wat van het vruchtensap toe, zodat er een mooie kleur ontstaat.

8. Spatel de slagroom er door.

9. Plaats in het midden van elk hartje een theelepel van het bosvruchtenmengsel.

10. Doe het mochchou mengsel er op en omheen. Zorg dat er geen luchtbelletjes inzitten.

11. Zet 1 uur in de koelkast en plaats daarna nog 15 minuten in de vriezer.

12. Haal de hartjes uit de vorm en schrijf er een wens op. Versier met suikerparels.