S'Mores
Wat heb je nodig:
- Marshmallows (genoeg om de vorm mee te bedekken)
- 200 gram bastognekoekjes
- 75 gram roomboter
- 200 gram melkchocolade geschaafd
- 180 ml slagroom
- Roze chocolade voor versiering
- Platic zakje
- Deegroller
Stappen
1. Maak de koekjes klein door ze in een plastic zakje te doen en er overheen te gaan met een deegroller.
2. Verwarm de oven op 160 graden.
3. Smelt de boter.
4. Meng de boter en de koekkruimels door elkaar en leg op de bodem. Druk goed aan en zet 1 uur in de koelkast.
5. Maak chocolade schaafsel met een rasp
6. Verwarm de room.
7. Doe het chocoladeschaafsel erbij. Roer het tot de chocolade is gesmolten.
8. Giet het mengsel op de taartbodem.
9. Doe de marshmallows er boven op.
10. Zet in de oven tot de marshmallows bruin worden. Niet weggaan van de oven, want dit gaat best snel.
11. Eet direct op.