Magisch toetje

We gaan natuurlijk ook magie gebruiken in de keuken: ik ga namelijk een chocoladebakje tevoorschijn toveren...

Wat heb je nodig?

- Chocolade (melk of puur)
- Waterballonnen
- IJs
- Rood fruit
- Suikerparels


Stappen:

1. Hak de reep chocolade in kleine stukjes.

2. Smelt de stukjes au bain-marie in een kommetje boven een pannetje met kokend water.

3. Terwijl de chocolade smelt, kun je een aantal waterballonnen opblazen.

4. Als de chocolade helemaal gesmolten is, haal je het au bain-marie bakje van het vuur.

5. Leg een grote druppel gesmolten chocolade op een bakpapiertje.

6. Dip nu de ballon in het bakje met de gesmolten chocolade.

7. Leg de ballon op de druppel en laat dit staan totdat de chocolade helemaal hard is.

8. Als het helemaal hard is, prik je de ballon stuk.

9. Nu blijft alleen de harde chocolade over: een bakje.

10. Vul het bakje met ijs en roodfruit.

11. Strooi er nog wat suikerparels over.