
Krokante pindarotsjes
Heerlijk bij de thee, deze choco pindarotjes, maar pas op, ze zijn verslavend lekker…!
Wat heb je nodig:
(voor ± 12 pindarotsjes)
- 100 gr witte chocola in kleine stukjes
- 75 gr ongezouten pinda’s
- 3 eetlepels cornflakes
- 2 eetlepels rozijnen
- suikerparels
- bakpapier
- magnetron (om de chocolade te smelten)
Hoe doe je het
1. Hak de pinda’s in stukjes (niet te klein!)
2. Doe de stukjes chocola in een glazen kom en verhit ± 1 minuut in de magnetron (600 watt). Roer door met een lepel en verwarm opnieuw ½ minuut of totdat de chocolade helemaal gesmolten is.
3. Doe de pinda’s, cornflakes en rozijnen bij de chocolade en roer door elkaar.
4. Schep met een lepel bergjes van het chocolademengsel op het bakpapier. Bestrooi met parels.
5. Zet terug in de koelkast tot de chocolade gestold is.