Geldbuideltjes
Geldzakken zijn leuk, maar als je ze kan opeten is het nog leuker! Check deze DIY van Jill en ga aan de slag!
Benodigdheden
• Filodeeg (3 plakjes per buideltje)
• Kersen uit blik
• Gesmolten boter
• Goudpoeder
• Touwtje
• Kwastje
Stappen
1. Leg een plakje filodeeg neer op een snijplank en smeer ‘m in met gesmolten boter. Je hebt 3 plakjes nodig per geldbuideltje. Doe er nog twee op deze manier en leg die ook weer schuin op elkaar.
2. Leg twee grote scheppen kersen op het filodeeg. Vouw er vervolgens een buideltje van door de punten naar elkaar toe te pakken. Knoop het buideltje goed dicht met een touwtje.
3. Smeer als finishing touch goudpoeder over het buideltje! Maak zoveel buideltjes als je wilt.
4. Doe de buideltjes ongeveer 12 minuten in een voorverwarmde oven op 225 graden. Daarna zijn je buideltjes klaar en ready to eat!