Tutu Cakeje
Wat heb je nodig:
-
120 gram zelfrijzend bakmeel
-
85 gram suiker
-
35 gram kokosrasp
-
80 ml kokosmelk
-
2 eieren
-
Snufje zout
-
Ingevette bakvorm
-
Marsepein of fondant
-
Satéprikker
-
Mesje
-
Pareltjes
-
Glazuur (poedersuiker met water)
Stap 1
Meng de kokosmelk en de suiker kort met een mixer.
Stap 2
Voeg 1 voor 1 een ei toe met een eetlepel zelfrijzend bakmeel en mix dit goed.
Stap 3
Na het laatste ei en de laatste eetlepel mix je nog een paar minuten.
Stap 4
Doe dan het overige zelfrijzend bakmeel in een andere kom samen met het zout en de kokosrasp en mix dit even met je handen.
Stap 5
Maak een kuiltje in het beslag en giet daarin het eimengsel.
Stap 6
Meng het beslag rustig met een spatel en doe het in de ingevette bakvorm.
Stap 7
Bak de cake 40-45 minuten op 190 graden.
Stap 8
Haal de cake uit de oven, laat afkoelen en haal hem daarna uit de bakvorm.
Stap 9
Rol marsepein uit tot een plak en knip hieruit een rondje met ribbels.
Stap 10
Maak er nog eentje, maar dan net wat kleiner.
Stap 11
Bij beide duw ik met een saté prikker zachtjes in de marsepein. Zo ontstaan er een soort plooien.
Stap 12
Maak een balletje van marsepein en doe deze op de cake.
Stap 13
Drapeer de marsepein over het bolletje en cake heen.
Stap 14
Maak van de marsepein een hartje en snijd de onderkant eraf. Dit is het lijfje.
Stap 15
Zet het lijfje op het rokje. Maak het mooi met wat pareltjes.
Stap 16
Op de cake die je nog kan zien, doe ik wat glazuur. Nu doe ik op het glazuur nog wat kokosrasp.
Stap 17
TADA.