Hoe is het nu met... Nassim?

Nassim (15) was niet van zijn skateboard af te krijgen, maar hoe zou het nu met hem zijn?Nassim sloeg zelfs zijn vakantie over om met belangrijke skateboardwedstrijden mee te doen. Zijn grootste wens was om prof te worden. Als hij een belangrijke geldprijs zou winnen zou hij een deel aan zijn moeder en zusjes geven. Zou hij zijn droom hebben waargemaakt en zijn geld verdienen met skateboarden? We zochten de inmiddels 22 jaar oude Nassim op om het hem te vragen: bekijk de video hierboven.

Wil je de documentaire over Nassim uit 2009 nog eens bekijken? Dat kan hier. De film is wereldwijd op verschillende filmfestivals over de hele wereld vertoond en heeft meerdere prijzen gewonnen!Plank
Regie: Billy Pols
Productie: Hazazah Pictures / NTR

We zijn ook langs geweest bij Jim en Sam. Ze haalden samen heel wat kattenkwaad uit. Maar na de zomer zou Jim naar de middelbare school in de stad gaan en daar baalde Sam heel erg van. Check hier hoe het nu met Jim en Sam gaat.
> Klik hier voor een overzicht.

Reacties

Jouw reactie

Wanneer je een reactie instuurt krijgt jouw ouder/verzorger een e-mail. Hierin vragen we goedkeuring om de reactie op de website te plaatsen. Ook moet je ouder/verzorger akkoord gaan met de privacyregels van NPO Zapp.