5 voorbeelden om in actie te komen

Wil je in actie komen voor Zapp Your Planet: SOS Koala? Deze voorbeelden kunnen je zeker helpen! Lees snel wat je kunt doen om geld in te zamelen. Voor je het weet heb je een mooi bedrag bij elkaar.

Voorbeeld 1: Iedereen heeft wel statiegeldflessen thuis. Ga langs bij je familie, vrienden, de buren. Fiks zoveel mogelijk flessen en lever ze in bij de supermarkt. Zo heb je al snel een mooi bedrag bij elkaar! En dat bedrag kan je doneren.

Voorbeeld 2: Heb jij nog speelgoed waar je toch niet meer mee speelt? Verkoop het dan! Maak een standje voor je huis en leg de spulletjes mooi neer. Zorg dat alle kinderen in je buurt weten dat jij een speelgoed-verkoop-actie houdt! Alles wat je hiermee ophaalt, gaat naar de Koala's!

Voorbeeld 3: Bak samen met je vrienden lekkere cupcakes, bijvoorbeeld met een koala-gezicht erop. Verkoop ze daarna aan je familie, buren of op school! Zij blij met een lekker hapje en jij blij met het geld dat je kan doneren.

Voorbeeld 4: Maak zelf armbandjes. Natuurlijk niet van plastic, maar bijvoorbeeld van katoen of wol. Verkoop deze aan vrienden en familie. Ongetwijfeld een succes en de opbrengst kan je doneren.

Voorbeeld 5: Doe de #KOALACHALLENGE: Klamp jezelf zo lang mogelijk vast aan een boom, zoals een koala! Is het gelukt? Daag dan 2 vriendjes uit om het ook te proberen. Laat je je voor elke seconde sponsoren door familie en vrienden. Blijf zolang mogelijk hangen, zodat je een mooi bedrag ophaalt om te doneren.

Dit zijn wat idee├źn om je op weg te helpen. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer creatieve dingen die je kunt doen om geld op te halen. Heel veel succes met jouw actie!