DE JACHT IS GEOPEND! ????

Op... plastic natuurlijk! Want wist je dat door onze troep die enorm grote en prachtige walvissen en andere zeedieren in de problemen komen? Ze kunnen zelfs doodgaan door al dat plastic in zee. Dat MOET stoppen! En daarom komen wij en het Wereld Natuur Fonds samen met jou in actie.

Word een Plasticjager samen met het Wereld Natuur Fonds en Zapp! Meedoen is heel eenvoudig. Sluit je aan bij Zapp Your Planet Plasticjagers en zamel bijvoorbeeld zoveel mogelijk plastic flessen in. Met het geld dat we inzamelen kunnen we zorgen voor minder plastic in zee.

 

Hoe jij kunt helpen?!

1️⃣ Maak je eigen actiepagina aan op www.wwfrangers.nl/plasticjagers

2️⃣ Bedenk je eigen actie! Laat je bijvoorbeeld sponsoren als je zwerf-afval opruimt of bak walviskoekjes om te verkopen & download de actieposters. 

3️⃣ Ga aan de slag! Laat iedereen die je kent weten dat je in actie komt en hoe ze jou daarbij kunnen helpen. Haal zoveel mogelijk geld op voor een plasticvrije zee! 

Ready?! Dan kan de jacht BEGINNEN! 

Kom samen met ons in actie en zamel zoveel mogelijk geld in voor een plasticvrije zee! Oh, en vergeet niet je ouders om hulp te vragen bij het doneren van je ingezamelde geld. De Plasticjagers actie is tot en met donderdag 1 juli