CHECKPOINT IS TERUG IN COMPLEET NIEUW JASJE

Ben jij ook zo benieuwd naar Checkpoint Basecamp? Gelukkig hoef je niet lang meer te wachten! Vanaf maandag 5 september kun je elke dag op de bank ploffen om te kijken naar het nieuwe programma!

Een ei in de magnetron, je tong aan een bevroren lantaarnpaal of je fietsband oppompen totdat hij klapt? Kun je een boodschap doorgeven tijdens het skydiven? En klopt de uitdrukking op eieren lopen of zo rood worden als een tomaat? Vanaf maandag 5 september zendt de EO op NPO Zapp dagelijks het vernieuwde ‘Checkpoint’ uit.

Testteam

Het nieuwe Checkpoint-team bestaat uit Defvin, Jochem, Govert, Gaülli, Ghino en Romy. Vanaf hun zelfgebouwde basecamp dagen zij elkaar dagelijks uit voor allerlei testen en challenges en beleven met elkaar de tofste avonturen.

Checkpoint 2.0

Checkpoint Basecamp is meer dan de zaterdag-aflevering die je van ons gewend bent. Van maandag tot en met vrijdag kun je kijken naar een aflevering van tien minuten met de leukste, gekste en vetste testjes. Daarnaast is er elke zaterdag een aflevering van 25 minuten waarin een uitdagende challenge centraal staat.

Waar tv stopt gaat online verder! Op ons YouTube-kanaal verschijnt een wekelijkse aflevering waarin de Checkpoint-base steeds verder vorm krijgt. En ook op Instagram en TikTok zijn de avonturen van het Checkpoint-team te volgen!

Basecamp

De eerste week zie je hoe het Checkpoint-team start met de bouw van deze iconische base. Vanaf dan zal deze steeds verder uitgebreid worden. En dat volg je allemaal via YouTube!

De Checkpoint-base is het hoofdkwartier en de uitvalsbasis voor alles wat Defvin, Jochem, Gaülli, Ghino Govert en Romy gaan beleven. De base is modulair opgebouwd met zeecontainers. De verschillende ruimtes vormen het decor voor oneindige mogelijkheden voor tests, pranks en challenges.