Checkpoint-dag: samen met je vader!

Zaterdag 29 juni 2019 is er weer een Checkpoint-dag. Samen met je vader beleef je een super leuke, avontuurlijke dag! Overdag is de Checkpoint dag voor zonen en in de avond is de dag voor de dochters. De spreker van die dag is Jesse van Melle! Samen met je vader kan je lasetbattlen en nog veel meer. Zoals Rachel en het testteam ontmoeten. Hier wil jij natuurlijk samen met jouw vader bij zijn!

De Checkpoint-dag vindt plaats op een geheime locatie in het midden van het land. Jullie krijgen per mail een aantal aanwijzingen waar de locatie zich bevindt. In ieder geval wordt de locatie een maand voor het event bekend gemaakt maar misschien kan jij het al eerder ontdekken waar het gehouden gaat worden. Houd je mail dus goed in de gaten!

De tickets kosten €38,50 per persoon en €2,50 per reservering.
Om deel te kunnen nemen aan de dag moet iemand uit je gezin lid zijn van de EO. Ben je nog geen lid, dan kun je dat via het reserveringsformulier opgeven. Een EO-lidmaatschap loopt zonder wederopzegging automatisch door.

Wil je nog meer weten over de Checkpoint-dag? Lees dan hier verder!

Alle info op een rijtje: 
Wanneer: zaterdag 29 juni 2019
Hoe laat: Voor de jongens van 9.00 tot 15.30 en de inschrijving start om 8.15.
Voor de meiden van 17.00 tot 22.15 en de inschrijving start om 16.15.
Waar: het Bouw & Infra Park in Harderwijk (Ceintuurbaan 2, 3847 LG Harderwijk).
Voor wie: de vader-zoondag is voor jongens van 9 t/m 12 jaar en de vader-dochteravond is voor meiden van 9 t/m 12 jaar.
Kosten: €38,50 per persoon (incl maaltijd) en €2,50 reserveringskosten per reservering. Om deel te kunnen nemen aan de dag moet iemand uit je gezin lid zijn van de EO. Ben je nog geen lid, dan kun je dat via het reserveringsformulier opgeven. Een EO-lidmaatschap loopt zonder wederopzegging automatisch door.