Rachel

Rachel is de presentatrice van Checkpoint! 

Leeftijd: 26

Wat niemand over mij weet: Ik ben stiekem best wel fan van Justin Bieber. Een Belieber dus!

Ik lust absoluut geen... Mie! Nou, ik eet het wel maar het maakt me teleurgesteld. Als ik zin heb in eten en iemand zegt ‘we eten mie’, dan maakt het mijn avond niet leuker. En al helemaal niet als er van die gekke pepertjes in zitten!

Je kan mij wakker maken voor... Niemand mag mij ooit wakker maken als ik slaap. Ook al denk je: ‘dit vindt ze leuk’: NIET doen! Het is niet verstandig voor jou. Laat me met rust, ga gewoon maar weg.

Presentator van Checkpoint zijn is echt... Helemaal te gek! Het leukste wat er is. Ik kom ‘s avonds terug met leuke verhalen over alle dingen die ik stuk heb gemaakt, haha. Op verjaardagsfeestjes heb ik altijd wat om over te praten. Heel handig!

Mijn grootste droom.. Ooit een eigen privé-eiland met een grote boomhut hebben. En dat er dan elke ochtend verse koffie staat die ik dan ruik als ik wakker word. Wanneer ik het raam open doe, komt er een giraffe naar binnen en die kan ik altijd aaien! Daarna ga ik naar m’n paard en dan ga ik daar op galopperen over mijn eiland. Ik drink vanillemilkshakes en ik heb daar ook een hond die Lodewijk heet.

Mijn grootste blunder... Bij de Prison Breaktest dachten de meisjes dat ze een hele goede score hadden, maar ze hadden dat helemaal niet. Dat was zo zielig voor ze dat het eigenlijk heel grappig was. Ik heb zo hard gelachen dat de meneer van de productie een beetje boos op me moest worden, zodat ik stopte met lachen. Oeps!

Mijn lievelingseten… Mosselen, kaas met augurken, popcorn of chocola.

Over 20 jaar… Heb ik rimpels en ben wat dikker. Dat is positief, want dan heb ik altijd kaas en augurken en chocola en mosselen kunnen eten. 

Vrienden beschrijven mij als… Iemand die doet waar ze zelf zin in heeft en rommelig.

Leukste Checkpointtest tot nu toe… Jongens/meisjes stiltetest, en de prison escape in de gevangenis. De bomexplosies waren ook heel vet.

Ik ben bang voor... Ik hou niet zo van ballonnen. Ze klappen en dat is naar. Maar verder ben ik eigenlijk voor niet zo veel bang.

Ik ben verliefd op… Dat is een geheimpje!

Wie/wat ik zou willen zijn voor 1 dag… Ik wil graag iemand zijn die in Afrika tussen de leeuwen leeft en met ze gaat voetballen en knuffelen. Ik zou met die leeuw over straat lopen en als iemand dan vervelend doet dan zeg ik tegen ze: I have a lion and I’m not afraid to use it!!!! Samen met mijn leeuw de wereld verbeteren eigenlijk!