Veelgestelde vragen over de Checkpointdag!

Hier vind je antwoorden op veelgestelde vragen rond de Checkpoint-dag.


Waar kan ik reserveren? 
Meld je hier aan voor de Checkpoint vader-zoondag.
Meld je hier aan voor de Checkpoint vader-dochteravond

Hoeveel kost de Checkpoint-dag?
Als je een ticket bestelt voor de Checkpoint-dag betaal je €38,50 per persoon en €2,50 reserveringskosten per reservering.

Moet je EO-lid zijn om naar de Checkpoint-dag te komen?
Om deel te kunnen nemen aan de Checkpoint-dag moet iemand uit je gezin lid zijn van de EO. Ben je nog geen lid, dan kun je je via het reserveringsformulier aanmelden als EO-lid. Een EO-lidmaatschap loopt zonder wederopzegging automatisch door. EO-leden krijgen twee keer per jaar het omroepblad Visie toegestuurd en ongeveer 6x per jaar digitale EO-Magazine. Daarnaast kun je profiteren van veel kortingen en voordelen bij EO-producten en -activiteiten.

Wanneer ben je EO-lid?
Jij of iemand binnen jouw huishouden telt mee als EO-lid bij een of meer van de volgende punten:
- bij een EO- of BEAM-lidmaatschap à €18,00 per jaar, dat persoonlijk wordt betaald via incasso of acceptgiro.
- bij een structurele gift aan de EO waarbij is aangegeven geen bezwaar te hebben om gratis mee te tellen als EO-lid
- bij een abonnement op Visie of Eva waarbij is aangegeven ook gratis te willen meetellen als EO-lid
Om je deel te nemen aan de Checkpoint vader-zoondag of vader-dochteravond moet er in ieder geval één lidmaatschap binnen je huishouden zijn.

Heb ik mijn relatienummer nodig bij het reserveren?
Je hebt geen relatie- of lidmaatschapsnummer nodig om te reserveren. De EO controleert aan de hand van de ingevulde gegevens of jij of iemand anders binnen je gezin persoonlijk EO-lid is.

Wanneer krijg ik mijn toegangsbewijs?
Binnen een week na je aanmelding krijg je je toegangsbewijs via het opgegeven e-mailadres. Print deze e-mail uit en neem hem mee naar de Checkpoint-dag.

Ik heb geen toegangsbewijs gekregen. Wat moet ik doen?
Heb je een week na aanmelding nog geen toegangsbewijs ontvangen? Controleer dan eerst je map met ongewenste e-mail of spam. Als het toegangsbewijs daar ook niet tussen staat, maak dan geen nieuwe aanmelding maar stuur eerst een mailtje met vermelding van je naam en adres naar reserveringen@eo.nl

Wie presenteert de Checkpoint-dag?
Onze presentator Rachel Rosier presenteert de Checkpoint- dag. Natuurlijk wordt ze bijgestaan door het testteam.

Waar en wanneer is de Checkpoint-dag?
Zowel de Checkpoint vader-zoondag als de Checkpoint vader-dochteravond vindt plaats op zaterdag 29 juni 2019 in het Bouw & Infra Park in Harderwijk (Ceintuurbaan 2, 3847 LG Harderwijk).

Van hoe laat tot hoe laat duurt de Checkpoint-dag?
Checkpoint vader-zoondag (29 juni): 9.00 – 15.30 uur (start inschrijving 8.15 uur)
Checkpoint vader-dochteravond (29 juni): 17.00 – 22.15 uur (start inschrijving 16.15 uur)

Hoe betaal ik mijn deelname?
Je betaalt je deelname aan de Checkpoint-dag door middel van een eenmalige machtiging voor een incasso. De incasso zal rond de verstrekking van de e-ticket plaatsvinden.

Kan ik mijn reservering wijzigen?
Voor de Checkpoint-dag gelden de volgende voorwaarden:
Het is niet mogelijk om je reservering te wijzigen of te annuleren.

Aansprakelijkheid:
Het programma bestaat uit sport- en spelactiviteiten. Hiervoor is een goede gezondheid nodig. Het programma is niet geschikt voor rolstoelgebruikers. Zijn er medische beperkingen, dan verzoeken wij je contact met ons op te nemen.

Het betreden van het terrein en het deelnemen aan de verschillende onderdelen/attracties geschiedt voor eigen risico. De EO aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade en/of letsel ontstaan door genoemd betreden of deelnemen. De EO aanvaardt geen aansprakelijkheid voor verlies of diefstal van eigendommen.


Kan ik ook pinnen bij de locatie?
Contant geld opnemen is niet mogelijk. Mocht je contant nog iets willen kopen, zorg dan dat je voldoende cash bij je hebt.

Kan ik zaterdag 29 juni nog een ticket kopen?
Het aanmelden voor de Checkpoint dag kan alleen vooraf online. Het is niet meer mogelijk om op zaterdag via de website kaarten of ter plekke kaarten te kopen. Wij raden aan om vooraf een ticket te reserveren, zodat je er zeker van bent dat jij en jouw zoon en/of dochter kunnen genieten van deze dag!

Komt er een afdeling 'gevonden voorwerpen'?
Gevonden voorwerpen worden verzameld bij de EO. Blijk je iets verloren te hebben, neem dan contact met ons op via reserveringen@eo.nl

Mijn vraag staat er niet tussen...
Als je vraag niet beantwoord wordt in deze 'Veelgestelde vragen’, neem dan contact op met EO-Reserveringen via reserveringen@eo.nl of 035-2210022