Aaron

Nieuw in het CP testteam! In dit interview stelt Aaron zichzelf voor.

Naam: Aaron 

Leeftijd: 19

Omschrijf jezelf in 5 woorden: Grappig, gek, gezellig, behulpzaam en vrolijk.

Dit is waarom ik bij het CP Testteam wilde: Omdat ik het echt een super vet programma vind en ik altijd al aan de testen heb mee willen doen.

Heb je naast CP nog andere hobby’s? Ja ik doe graag met vrienden leuke dingen zoals gaan poolen of gewoon een potje monopoly. Verder heb ik een abonnement voor de sportschool maar daar is het eigenlijk ook wel mee gezegd….XD

Ik ben heel slecht in… Concentreren in de les.

Iedere dag een tijdbom moeten ontmantelen of iedere dag binnen een rookbom laten ontploffen? Ik denk een rookbom laten ontploffen omdat ik het altijd wel iets vind hebben als je bijvoorbeeld bij een spookhuis een kamer hebt vol rook. Dat vind ik wel leuk, dus als ik dat thuis ook kan doen lijkt me super leuk!

Dit heb ik geleerd door CP: Dat je dingen die stom zijn toch leuk kunt maken!

Ik heb een hekel aan… Onaardige mensen.

Als ik de baas zou zijn van Nederland… Dan zou ik  er voor zorgen dat er meerdere feestdagen zouden zijn want ik hou wel van een feestje!

Dit zou ik heel graag voor CP willen testen: Ik zou heel graag willen testen of je een bed auto kunt maken zodat je in de ochtend gewoon in je bed kunt blijven liggen terwijl je naar school gaat. Dat zou echt super chill zijn.

Mijn allergrootste nachtmerrie is… Dat ik nooit meer plezier kan hebben.

Tijdens mijn vakantie ga ik het liefst… Heel erg veel zwemmen!

Dit vind ik de leukste testrubriek van CP: Ik vind alles van checkpoint leuk!!

Met wie of wat zou je voor 1 dag willen ruilen? Ik zou heéééééél graag met een astronaut willen ruilen voor 1 dag, want het lijkt mij echt super leuk om een dag gewichtloos te zijn!