Shaniqua

Wil je weten waarom Shaniqua testteamlid wilde worden? Het antwoord op deze vraag en nog veel meer lees je in dit interview!

Naam: Shaniqua

Leeftijd: 19

Omschrijf jezelf in 5 woorden: Spontaan, sociaal, energiek, gezellig en doorzetter.

Dit is waarom ik bij het CP Testteam wilde: Omdat dit mijn kans is om al mijn angsten te overwinnen, mezelf echt te leren kennen en dingen te doen die ik normaal nooit zou mogen of kunnen doen. En dat allemaal op tv! Dat is een droom die uitkomt.

Heb je naast CP nog andere hobby's? Ik speel in veel theatervoorstellingen en ik heb een eigen Youtubekanaal waarop ik filmpjes en vlogs maak over bijvoorbeeld krullend haar en Zapp Your Planet.

Ik ben heel slecht in... Rennen.

Iedere dag een tijdbom moeten ontmantelen of iedere dag binnen een rookbom laten ontploffen? Iedere dag een rookbom laten ontploffen! Ik heb bij Checkpoint gemerkt dat ik niet zo goed ben met dingen op tijd doen, haha.

Dit heb ik geleerd door CP: Dat winnen echt heel lekker is! Vroeger bij gym maakte het mij niet uit als ik verloor met voetbal of trefbal, maar daardoor ging ik minder mijn best doen. Bij CP leerde ik dat winnen je juist het gevoel geeft dat je iets hebt bereikt, want die testen kunnen soms best lastig zijn!

Ik heb een hekel aan… Chocolade! Dat vind ik zo vies!

Als ik de baas zou zijn van Nederland… Zou ik zorgen voor gratis onderwijs. Het onderwijs in Nederland wordt steeds duurder en tegenwoordig moet je bijna rijk zijn om na de middelbare school nog verder te kunnen studeren.

Dit zou ik heel graag voor CP willen testen: Wie kan het beste shoppen? De jongens of de meiden? Het lijkt me heel leuk om 3 testen te doen waarbij we allemaal koopopdrachten krijgen in een winkelcentrum.

Mijn allergrootste nachtmerrie is… In een kamer opgesloten zitten vol spinnen en slangen.

Tijdens mijn vakantie ga ik het liefst… Naar een warm land! Lekker zwemmen, shoppen en het land verkennen.

Dit vind ik de leukste testrubriek van CP: De jongens tegen de meiden natuurlijk! Alhoewel ik ook wel een keer een klapper van de week zou willen testen.

Met wie of wat zou je voor 1 dag willen ruilen? Met het Instagrammeisje Fro Girl Ginny! Zij heeft een hele mooie bos krullen en reist de hele wereld over om haar kennis over krullend haar te delen. Ook is ze model en dat lijkt mij ook wel tof, want dan heb je altijd mooie foto’s van jezelf bij de hand!