KIJK ONLINE: KOPLOPERS X TOMMY

Daan van Marle is een 16-jarige dj en producer met wereldambities. Nederland is voor hem nog maar het begin. World domination: dat is wat hij wil en waar hij alles voor doet. Maar waar houdt Daan op en gaat TOMMY verder?

Terwijl zijn carrière een vlucht neemt, verandert zijn leven. Hij kruipt vanachter zijn vertrouwde dj booth de spotlights in en werkt toe naar het moment suprême: de AFAS-shows van Freek Vonk, waarvoor hij het anthem produceert. Dit alles gaat gepaard met de introductie van zijn alter ego: TOMMY. Dat klinkt als een droom maar is dat ook zo?


Want hoe combineer je roem met school? Is er nog ruimte voor vrienden of meisjes? Hoe ga je om met detypische onzekerheden van een tiener? En waar houdt Daan op en gaat TOMMY verder?

Kijk Koplopers x TOMMY nu online of via het NPO Zapp YouTube-kanaal. 
Zondag 3 mei wordt Koplopers x TOMMY om 19.25 uur op NPO 3 uitgezonden. 

OVER KOPLOPERS 

De nieuwe documentaireserie Koplopers van VPRO Jeugd volgt jonge hoogvliegers die de hemel bestormen. Een ongefilterde en intieme blik achter de schermen van rijzende sterren.

OVER DE MAKER: EVA VAN WEEGHEL 

Eva van Weeghel behaalde in 2018 haar bachelor Filmstudies aan de Universiteit van Amsterdam. Samen met twee mannelijke regisseurs vormt Eva van Weeghel sinds 2016 Nozem Films, een jong en creatief filmproductiehuis in Amsterdam. In 2019 won ze De Gouden Appel voor Beste Montage met de korte fictie film ‘Pariba’.