Stefania Liberakakis in VPRO docuserie Koplopers!

The word is out: Stefania Liberakakis  (die je kan kennen van de band Kisses en The Voice Kids) komt voor Griekenland uit tijdens het Eurovisie Songfestival 2020! En die reis daarnaartoe, volg je in de nieuwe online docu serie Koplopers. 

Koplopers volgt jonge hoogvliegers die met hun talent de hemel bestormen. Zo representeert de 17-jarige Stefania Griekenland op het Eurovisie Songfestival 2020. De 16-jarige Daan timmert hard aan de weg om wereldwijd door te breken als dj en producer. Hoe ziet hun leven op weg naar roem eruit?

Vanaf 10 mei op het NPO Zapp YouTube kanaal. 

Koplopers x Stefania

[tweeluik, vanaf 10 mei op het YouTube-kanaal van NPO Zapp]

De Utrechtse Stefania Liberakakis is een 17-jarig multitalent van Griekse afkomst. Ze zingt, acteert, presenteert en heeft bijna een half miljoen volgers op Instagram en TikTok. En dat is nog niet alles: Stefania representeert Griekenland op het Eurovisiesongfestival 2020 in Rotterdam. Ze werd bekend door onder andere The Voice Kids en het Junior Songfestival. Koplopers volgt haar razendsnelle leven in voorbereiding op het grote moment in Ahoy: repetities, fotoshoots, haar verkering met FOURCE bandlid Jannes en bezoekjes aan Griekenland op weg naar haar grote Europese avontuur. Veel glamour en fame, maar wat kost het succes haar en hoe gaat ze om met de snel groeiende bekendheid?

 

Koplopers x TOMMY

[vanaf 17 mei op het YouTube-kanaal van NPO Zapp]