Hoe is het nu met... Jim en Sam?

Jim en Sam waren beste vrienden, maar hoe zou het nu met ze zijn?

Ze vingen kikkers met blote handen en staken hun eigen scheten in de fik. Jim en Sam haalden samen heel wat kattenkwaad uit. Maar na de zomer zou Jim naar de middelbare school in de stad gaan en daar baalde Sam heel erg van. Zijn ze nog steeds vrienden en hebben ze ondertussen al baardgroei? We zochten de inmiddels jongemannen van nu 19 en 18 jaar op om het ze zelf te vragen: bekijk de video hierboven.

Wil je de documentaire over Jim en Sam uit 2009 nog eens bekijken? Dat kan hier. De film is wereldwijd op verschillende filmfestivals vertoond en heeft meerdere prijzen gewonnen!Jongens zijn we
Regie: Tomas Kaan
Productie: VPRO / 100% Halal

De vorige keer gingen we langs bij Anne. Het lichaam van Anne deed soms dingen die ze niet wil, bijvoorbeeld zomaar een rondje draaien, of overal even aan likken. Klik hier om te kijken hoe het nu met Anne gaat.


> Klik hier voor een overzicht.

Reacties

Jouw reactie

Wanneer je een reactie instuurt krijgt jouw ouder/verzorger een e-mail. Hierin vragen we goedkeuring om de reactie op de website te plaatsen. Ook moet je ouder/verzorger akkoord gaan met de privacyregels van NPO Zapp.