Hoe is het nu met... Anne?

Hoe zou het nu met Anne zijn?Het lichaam van Anne deed soms dingen die ze niet wil, bijvoorbeeld zomaar een rondje draaien, of overal even aan likken. Zou ze (toen 11 jaar) hier nog steeds last van hebben? We zochten haar op en de inmiddels 17-jarige Anne trakteerde ons op een heleboel grappige anekdotes:Anne had het soms moeilijk met haar afwijking, vooral op school. Ze was bang dat ze gepest of uitgelachen zou worden. Daarom probeerde Anne haar tics in te houden, maar dat valt niet mee. Het liefst 'vliegt' ze door het leven, want dan zie je niks en is ze op haar best.

Wil je de documentaire over Anne uit 2011 nog eens bekijken? Dat kan, je ziet hem bovenaan deze pagina. De film is wereldwijd op verschillende filmfestivals vertoond en heeft meerdere prijzen gewonnen!Anne vliegt
Regie: Catherine van Campen
Productie: NCRV / Zuidenwind filmproductions

Nog meer weten over Anne vliegt?
> Check dan de website

De vorige keer gingen we langs bij Mack de crosskabouter, zoals hij werd genoemd. Mack zat in 2011 in de documentaire 'Ik ben echt niet bang!'. De toen 9-jarige motorcrosser deed mee aan best gevaarlijke wedstrijden, maar hij was echt niet bang. Klik hier om te kijken hoe het nu met Mack gaat.> Klik hier voor een overzicht met meer oude bekenden.