Een nieuw seizoen van Freeks Wilde Wereld!

Vanaf 8 november spliksplinternieuwe afleveringen op NPO Zapp! 

In 2012 maakte prof. dr. Freek Vonk zijn debuut als presentator bij de VPRO. Zelfs na negen seizoenen van zijn familieprogramma, is hij nog lang niet uitverteld over de natuur. De bekendste bioloog van Nederland neemt in dit jubileumseizoen van Freeks wilde wereld een duik tussen de kleurige koraalriffen van de Malediven, hij doorkruist de oudste woestijn ter wereld in Namibië en verkent de dichte wouden van Canada. Het is wel duidelijk: Freek gaat weer op zoek naar de meest bijzondere dieren.

Het wordt weer spannend in het nieuwe seizoen van Freeks wilde wereld. Zo staat Freek in Namibië oog in oog met zeldzame woestijnleeuwen en in Canada met speelse zeeleeuwen. Maar ook in Nederland kijkt hij zijn ogen uit, als hij in de Waddenzee een groep nieuwsgierige zeehonden tegenkomt. Als geen ander weet Freek Vonk zijn enthousiasme over de natuur over te brengen op jong en oud. In Freeks wilde wereld laat hij de kijkers zijn unieke en spannende ervaringen meebeleven. 

Wat doe je als je in het bos een grizzlybeer tegenkomt? Mag je een slapende zwarte neushoorn wakker maken? En hoe houd je vijftien grote tijgerhaaien in de gaten? Je komt het allemaal te weten in het tiende seizoen van Freeks wilde wereld

Freeks wilde wereld: vanaf 8 november, elke werkdag, 18.10 uur, VPRO, NPO Zapp.