Lief dagboek,

Vandaag was echt een hel! Mijn lunch werd in de wc gegooid en ze hebben mijn telefoon kapot gestampt. Hoe ga ik dit nu aan papa en mama uitleggen...

Het begon allemaal tijdens de lunch. Ik at op de wc, omdat ik liever niet alleen in de aula ga zitten. Ik vind het tenslotte ook wel lekker rustig daar, dan kunnen ze me ook niet lastig vallen. Tot vandaag.. De deur werd opgengerukt en daar stonden ze. Ze keken vol afschuw naar mij en mijn broodtrommel. Een van de meiden begon te lachen en fluisterde iets tegen Lisa, het populairste meisje van de school. Lisa knikte en stapte naar voren. 

Voor ik het wist had ze mijn broodtrommel in haar handen en liep ze naar een ande wc-hokje. Ik vloog op, wat moest ze nou weer?! Terwijl ze me grijzend aankeek gooide ze mijn lunch de wc in, tufte erop en trok door. De wc overstroomde bijna. Met tranen in mijn ogen liep ik terug naar het hokje waar mijn tas zou moeten staan, maar ook die was weg. Toen ik achter me keek stond Lisa daar, met mijn telefoon in haar hand. Pats! Zonder pardon liet ze mijn telefoon op de grond vallen. Alsof het nog niet erg genoeg was, stampte ze er een paar keer met de hak van haar schoen op. Inmiddels kon ik mijn tranen niet meer inhouden. Ik durfde zoals gewoonlijk niks tegen de meiden te zeggen en zakte in elkaar op de grond. 


Waarom moeten ze altijd mij hebben? Ik doe toch niks verkeerd? 

 

Word jij gepest? ........