Worstenbroodjes van Robert

Hij deelt zijn favoriete recept met jou!

Een mega lekker worstenbroodje van Robèrt kan natuurlijk niet ontbreken. Zo maak je ze!

Voorbereiding:

  • Verwarm de oven voor op 220 graden.

 

Deeg:

  • Verwarm de melk tot 20 graden.
  • Draai van alle ingrediënten een soepel deeg.
  • Weeg stukjes van 30 gram af en bol ze direct op.
  • Laat de bolletjes 30 minuten rusten.

 

Gehaktworstjes:

  • Meng alle ingrediënten.
  • Weeg porties van 30 gram af en vorm hier worstjes van.

 

Worstenbroodjes:

  • Rol de bolletjes deeg tot ovale plakjes uit.
  • Vouw de gehaktworstjes erin en vorm tot worstenbroodjes.
  • Laat 60 minuten narijzen op kamertemperatuur.
  • Bak de broodjes in ongeveer 18 minuten af op een bakplaat.