Bingetips voor de herfst!

Deze films moet je gaan kijken!

Onze binge-expert, Quinty, heeft weer een aantal leuke tips voor films die je de komende week echt moet gaan kijken. Zo kom je de herfst wel door!

 

Klik op de groene links om de video's te bekijken!

1) Getekend voor het leven - Te zien op YouTube

Quinty heeft zelf deze documentaire gemaakt in samenwerking met War Child. Deze documentaire gaat over vluchtelingskinderen in Nederland, maar ook in landen als Jordanië en Colombia. Hoe gaan deze kinderen om met het aanpassen om te wonen in een ander land, nadat ze gevlucht zijn? De documentaire kan je hieronder kijken.

2) Hubie Halloween - Te zien op Netflix

Hubie organiseert al jaren het grote Halloween feest in zijn stad, maar iedereen in de stad vindt hem een beetje een sukkeltje. Daardoor gelooft de politie hem niet als er gekke dingen gebeuren tijdens Halloween. De film is een beetje spannend, maar ook erg grappig.

3) Fei Fei en de Maan - Te zien op Netflix

Deze prachtige animatiefilm gaat over een super slim meisje, Fei Fei. Zij heeft een verhaal gehoord dat er een prachtige vrouw woont op de maan. Ze bouwt daarom zelf een raket om te reizen naar de maan. Het is een hele mooie film die je samen met de hele familie kan kijken.

4) The Greatest Showman - Te zien op Netflix

P.T. Barnum verliest zijn baan en besluit om iets heel anders te gaan doen. Hij begint een cricus waar hij de grootste shows maakt. Deze musical heeft onwijs leuke liedjes en natuurlijk ook heel veel drama. Met onder andere Hugh Jackman en Zendaya in de hoofdrol.