Bloedspruit op Spuit

Lees snel het recept van de Bloedspruit op Spuit!

Ingrediënten/Benodigdheden:

  • Bietensap (1 liter)
  • Maïzena
  • Peper en Zout
  • Knoflook (één teen!)
  • Vanillesuiker
  • Honing
  • Spruitjes
  • Sinaasappelsap
  • Cocktailprikker
  • Pannen
  • Injectiespuiten 50 ml

 

Ingrediënten/Benodigdheden

Kook de spruitjes binnen een paar minuutjes gaar in het sinaasappelsap. Let op dat ze niet te zacht worden. Giet de spruitjes af en prik met een prikkertje een gaatje in de onderkant. Leg ze daarna even weg.

Zet twee pannen op het vuur. Giet in allebei de pannen een halve liter bietensap. Doe in beide pannen een theelepel maïzena. Snij de knoflookteen fijn en doe deze in een van de twee pannen. Voeg in deze pan ook peper en zout toe. In de andere pan doe je het zakje vanillesuiker en een eetlepel honing. Laat het bietensap dik worden en haal de pannen van het vuur.

Vul de spuiten met 30 ml dik bietensap, zet ze rechtop en prik de spruit bovenop de spuit. Happy Halloween!