Buitengewoon broodbeleg: drophagel!

Pierre’s buitengewone beleg is om van te smikkelen! En het is super makkelijk zelf te maken!

Wat heb je nodig?

* 150 gram poedersuiker
* 1 eiwit (35 gram)
* Trekdrop
* Ongeveer 2 eetlepel warm water waar trekdrop is in opgelost
* Sinaasappelrasp
* Bakpapier
* Spuitzak met een klein spuitmondje
* Mengkom
* Zeef
* Lepel

Leg een stuk vetvrij papier op een plaat zodat je een harde ondergrond hebt. Zeef de poedersuiker, zodat er geen klontjes meer zijn. Los de trekdrop op in heet water, want dan wordt het water zwart. 

Breek een ei en doe alleen het eiwit in een kommetje, roer hier de sinaasappelschil doorheen. Daarna kun je er een eetlepel zwart dropwater doorheen mengen. Voeg de poedersuiker toe en meng alles goed door elkaar zodat het helemaal glad wordt. Vul de spuitzak met het mengsel en spuit dunne lange streepjes op het bakpapier. Laat het 24 uur staan, want dan wordt het hard. Als het hard is, kun je het breken of in stukjes snijden. Bewaar het in een luchtdicht potje!  Lekker hoor!