Nieuw seizoen!

Ook in het derde seizoen van de documentaireserie Nog één week worden kinderen tussen de 10 en 13 jaar gevolgd in de week voor een spannende gebeurtenis. Een gebeurtenis die het leven voor even op z’n kop zet. Samen met ouders en vrienden wordt er naar toegeleefd. Soms is het leuk, soms spannend, soms verdrietig, soms moeilijk. Hoe gaan ze daar mee om?

Aflevering 1: Jurian - Over een week vis ik voor het eerst op de Noordzee
zondag 5 september, 19.20 uur, NPO Zapp

Jurian (13) komt uit een grote vissersfamilie. Zelf denkt hij er ook aan visser te worden. Maar daarvoor moet hij wel op zee varen en vooral niet zeeziek worden. Over een week is het zover, dan trotseert Jurian de Noordzee.

Aflevering 2: Nika - Over een week zie ik mijn moeder weer
zondag 12 september, 19.20 uur, NPO Zapp

Nika (13) kan niet bij haar moeder wonen, daarom woont ze in een gezinshuis. Een keer per maand spreken Nika en haar moeder af om elkaar te zien. Maar soms komt er iets tussen. Lukt het deze keer om elkaar te zien?

Aflevering 3: Savio - Over een week maak ik mijn videoclip met Boef
zondag 19 september, 19.20 uur, NPO Zapp
Maar liefst 40.000 mensen hebben Savio (10) op internet zien rappen tijdens de livestream met Défano Holwijn. Sindsdien staat zijn wereld op zijn kop. Over een week neemt Savio zijn eerste videoclip op. Met niemand minder dan zijn grote idool, rapper Boef!

Aflevering 4: Suze - Over een week onthul ik mijn kunstwerk
zondag 26 september, 19.20 uur, NPO Zapp
Suze (11) verloor drie jaar geleden haar zusje Fien. Ze maakt een kunstwerk om haar te herdenken. Over een week onthult ze haar kunstwerk in Frankrijk, het land waar Fien overleed.