Doe mee aan Lang Leve de Muziek Show!  

Wil jij met jouw klas meedoen aan Lang Leve de Muziek Show? Schrijf je dan nu in en misschien zien we jouw klas wel terug in de grootste schoolband van Nederland én mogen jullie optreden voor niemand minder dan Koningin Máxima.

De inschrijving is gesloten.

Wat moet ik doen om mijn klas aan te melden?

Om te beginnen maak je samen met jouw klas een filmpje van jullie muzikale act. Dit mag een zelfgekozen liedje zijn, een bestaande top 40 hit of een zelfbedacht nummer, dat is helemaal aan jullie. De enige regel die wij hebben is dat het filmpje maximaal anderhalve minuut duurt. Wij zijn vooral op zoek naar klassen die heel veel plezier hebben in het maken van muziek en mega enthousiast zijn! In deze video vind je tips and tricks voor jullie muzikale act.
 
Ik heb mijn klas opgegeven en dan?
Iedereen krijgt tot 12 maart 2018 de kans om zich door middel van een filmpje op te geven voor Lang Leve de Muziek Show. Daarna nodigen we klassen uit voor de audities. Deze audities vinden plaats door heel Nederland, er is dus altijd een locatie in de buurt van jouw school.
 
Na de audities maken we een selectie van klassen die mee mogen doen aan de tv-shows van Lang Leve de Muziek Show. Met deze klassen gaan we een vette muziekvideo maken, samen met een bekende influencer. Vorig jaar deden bijvoorbeeld de jongens van Ponkers mee.
 
Deze muziekvideo’s worden in de afleveringen van Lang Leve de Muziek Show beoordeeld door een bekend jurylid. 
 
Heeft jouw klas de aflevering gewonnen? Dan mogen jullie tijdens het Kerst Muziekgala samen met de andere winnaars optreden in de grootste schoolband van Nederland voor niemand minder dan Koningin Máxima.