Dit is een oud bericht. De informatie op deze pagina klopt misschien niet meer.

Aanmelden audities

Kun jij super goed zingen en zie je jezelf al staan op het podium met Kinderen voor Kinderen? Meld je dan nu aan voor de audities voor koor 45!

Auditie doen kan alleen als je op de auditiedagen van 18 en 19 november beschikbaar bent. Daarnaast ben je zeven jaar of ouder, zit je maximaal in groep 7 en woon je in Nederland. Je kunt je aanmelden van dinsdag 26 september 2023 tot en met maandag 16 oktober 2023.

 

Aanmelden
Lees onderstaande informatie héél goed door, samen met je ouders/verzorgers en vul dan samen het formulier in. We verwachten héél veel aanmeldingen dus we kunnen niet beloven dat je na je aanmelding ook een uitnodiging krijgt voor de audities.

 

Aangemeld, en nu?
Na het verzenden van het formulier krijg je een bevestiging van je aanmelding via de mail met als afzender 'Kinderen voor Kinderen’. Je gegevens zijn dan bij ons binnen.
In de week van 6 november laten wij jou weten of je auditie mag komen doen en ontvang je aanvullende informatie.  

 

Geen bevestiging ontvangen?
Na de inschrijving ontvang je per mail een bevestiging van ons. Indien je deze bevestiging niet hebt ontvangen controleer dan eerst jouw spam/reclame inbox. De bevestiging komt soms hierin terecht.

 

Afmelden?
Ben je toch verhinderd of twijfel je over jouw aanmelding? Laat het ons dan weten en meld je dan af door het formulier op onze website in te vullen: https://kvk.bnnvara.nl/pagina/contact

 

Audities en wanneer ontvang je meer informatie?

De audities worden georganiseerd in Hilversum op:

Ronde 1: zaterdag 18 november

Ronde 2: zondag 19 november

Houd deze dagen van 08.30 tot 19.00 uur vrij in jouw agenda.  

 

Strenge selectie
Zingen en dansen bij Kinderen voor Kinderen is heel leuk maar ook intensief. Het koor repeteert iedere zondag in Amsterdam en soms extra voor belangrijke optredens. We treden ongeveer 15 keer per jaar op door het hele land. Kinderen voor Kinderen is daarom niet te combineren met een sport op hoog niveau of deelname aan andere professionele muziek/dans/theaterproducties. 

 

We krijgen ieder jaar duizenden aanmeldingen binnen. Alleen de allerbeste 10-12 kinderen worden uiteindelijk geselecteerd voor het koor. Iedereen krijgt een kans en we proberen er een leuke dag van te maken, maar bereid je (kind) voor op een mogelijke teleurstelling. Naast zangtalent en aanleg voor dansen, let de jury ook op de samenstelling van de groep.

Vragen? Lees alle informatie hierboven goed door. Mocht het antwoord op jouw vraag hier niet tussen staan vul dan op onze website het formulier in https://kvk.bnnvara.nl/pagina/contact. We krijgen veel mailtjes en kunnen niet altijd direct antwoorden.

 

Aanmelden kan HIER vanaf dinsdag 26 september 2023.