Indy

Aantal jaar bij het koor: 1e jaar  
Naam: Indy
Leeftijd: 10 jaar
Woonplaats: Wassenaar
 

Later wil ik worden: Er zijn een aantal dingen die ik leuk zou vinden later. Ik zou bijvoorbeeld graag mijn eigen hondentrimsalon willen hebben, of een nagelstudio! Of misschien wil ik wel iets met dansen & zingen gaan doen, zoals in een musical spelen! Of in een hele grote beautywinkel werken.


Mijn lievelingseten is: Dat is makkelijk: SPAGHETTI! Het liefst eet ik 365 dagen per jaar spaghetti.


Deze superkracht wil ik graag: Ik zou heel graag met dieren willen praten! Mijn kat Micky heeft van die schattige miauwtjes (echt cute). Ik zou zó graag willen weten wat ze daarmee probeert te zeggen!


Ik dans graag op: De muziek en de dansjes op TikTok vind ik altijd heel leuk! Verder dans ik ook graag op hiphop of juist wat rustigere nummers waar veel gevoel in zit. Maar het allerliefst dans ik natuurlijk op de liedjes van Kinderen voor Kinderen!


Mijn favoriete Kinderen voor Kinderen nummer is: Achtbaan! Maar “Carnaval’ en ‘Onzichtbaar’ vind ik ook héél leuk en mooi!


Ik word blij van: Héél veel dingen! Ik hou van muziek luisteren, knuffelen met Micky (mijn kat), spelletje spelen, met de hele familie op vakantie gaan, lekker shoppen met een vriendin en nog veel meer!
Ik ben bang voor: Griezelige series en films! Daar kan ik niet van slapen.


Het leukste wat ik heb meegemaakt bij Kinderen voor Kinderen: Ik zit pas sinds dit jaar bij Kinderen voor Kinderen, dus ben nog redelijk nieuw. Maar we hebben net de videoclip voor het liedje ‘Daba Die Daba Daa’ opgenomen voor de Koningsspelen 2024 en dat was ZÓÓÓ COOL! Ik vond het heel gaaf om dat met z’n allen te doen en ook werden we helemaal gestyled door stylistes die mijn haar deden!