Fayelinn

"In de pauze klets ik graag met mijn vrienden" 
Naam: Fayelinn
Bijnaam: Faye en Fien
Leeftijd: 11 jaar
Woonplaats: Almere
Aantal jaar bij het koor: 2e jaar
 
Op welke plek voel jij je het meest thuis?
Op het podium voel ik mij het meeste thuis. Omdat ik hier altijd helemaal mijzelf kan zijn en kan doen wat ik hett liefste doe, daar is niks gek.
 
Wat is je favoriete feestje/ feestdag? 
Kerst is mijn favoriete feestdag, omdat dan de hele familie bij elkaar is. Dat is altijd heel gezellig. Mijn oma kookt dan altijs uitgebreid en we eten aan een hele grote tafel en pakken cadeautjes uit.
 
Wat heb je afgelopen zomervakantie gedaan?
Wij hebben gekampeerd aan zee, in Callantsoog, dit is een leuk en gezellig dorpje, aan de Hollandse kust. Ik slaap met mijn zusje in een tent en mijn ouders in de caravan. We hebben heel veel gezwommen in de zee, en hebben veel leuke dingen gedaan.
 
Wat is je favoriete herinnering aan de zomervakantie?
Wij zijn twee dagen naar Texel geweest en daar heb ik voor het eerst krabben gevangen en krabben race gedaan. Mijn krabben waren het snelst! Ook zijn Bo en Danilo op bezoek geweest op de camping. We hadden een super toffe stranddag.
 
Wat is je favoriete schoolvak?
Crea, omdat ik graag knutsel, teken, en dingen in elkaar zet. Hier kan ik al mijn creativiteit in kwijt. Mijn hoofd heeft heel veel leuke ideeën. 
 
Welk vak vind je het moeilijkst op school?
Rekenen is niet mijn favoriete vak, dit vind ik moeilijk. Maar gelukkig helpt mijn meester mij hier altijd bij en ben ik afgelopen jaar enorm gegroeid. 
 
Wat doe je het liefst wanneer je vrij bent?
Op vakantie gaan, uitslapen, afspreken met vrienden en vriendinnen en creatief bezig zijn. Zoals diamond painting. Vaak met lekker een muziekje aan en dan zing ik lekker mee. Ik kan nooit stoppen met zingen. 
 
Wat vind je het leukst om op schoolreisje te doen?
Naar een pretpark, omdat ik dan in achtbanen kan met al mn vrienden en vriendinnen. 
 
Wat is je favoriete sport?
Dansen staat echt op nummer 1, omdat ik muziek kan combineren met bewegen. Ik heb altijd veel energie, dus dan kan ik het hierin lekker kwijt.
 
Welk spel speel je het liefst in de pauze op het schoolplein?
Vaak ben ik aan het kletsen met mijn vrienden, maar als we een spelletje spelen dan spelen we "rond de tafel". Je hebt een groepje kinderen nodig zoveel als je leuk vind en een pingpong tafel en bal. Er staan allemaal mensen rondom de tafel, en je hebt een bal. Eerst serveer je de bal , die moet op je eigen kant stuiteren dan naar de andere kant van de tafel en daar moet hij ook stuiteren. De overkant vangt de bal en dan draai je steeds door. Als het serveren fout gaat heb je nog 2 kansen. Je bent af als je de bal niet vangt of de bal op de grond komt. Dan wacht je aan de zijkant tot het potje voorbij is.
 
Wie is jouw held?
Ilse Warringa, omdat ik een aantal keer met haar voor de televisie heb gewerkt. Samen speelden wij in een serie. Zij is mijn grote voorbeeld. 
 
Ben je weleens jaloers geweest?
Ik ben eigenlijk bijna nooit jaloers, want ik gun anderen ook leuke dingen. Maar ik zou het wel leuk vinden om een keer ergens een hoofdrol in te spelen, om dit gevoel te ervaren. 
 
Wanneer heb jij voor het laatste nieuwe vrienden gemaakt?
Toen ik een dagje met mijn moeder mee ging naar de basisschool, waar zij werkt, en ik mee mocht doen in groep 7. Ik had toen heel snel nieuwe vriendinnen, met die vriendinnen spreek ik nu af en toe af. Of als ik een studiedag heb ga ik met veel plezier weer een dag mee. 
 
Als wat zal jij verkleed gaan met carnaval?
Ik zou kiezen voor een clown, lekker uitgebreid en gek. Omdat ik het leuk vind om mensen aan hett lachen te maken.