De Grote Show - 7 november op tv!

De Grote Show wordt dit jaar een muzikale film!

Ineens is alles anders, een liedje op het nieuwe album En toen? van Kinderen voor Kinderen. Behoorlijk raak in deze tijd. Maar zeker niet minder leuk!

Muzikale film
Vorig jaar stond Kinderen voor Kinderen vier keer in een uitverkocht Ahoy - dit jaar is alles anders. De jaarlijkse show wordt dit jaar een muzikale film waarin alle nieuwe liedjes van het album En toen? te zien zijn en ook veel bekende grote hits voorbij komen.

Bekende acteurs
De opnames vinden plaats op verschillende locaties die geheel coronaproof zijn. In deze tv-uitzending volgen we de koorkinderen en bekende acteurs als Plien van Bennekom, Kiefer Zwart, Anne Appelo, Ridder van Kooten en Joep Onderdelinden, die samen toewerken naar een optreden in een muzikale film.

Ze starten met de theaterrepetities waarin Plien de regisseur is en buitelen zo van de ene scène in de andere. Het geheel wordt door de liedjes een spannende en grappige musicalfilm. Een knipoog naar de edities die veel ouders kennen uit hun eigen jeugd: ook het bekende Kinderen voor Kinderen deel 7 bestond uit een verhaal met liedjes.

7 november op tv
Op zaterdagavond 7 november roepen we alle kinderen van Nederland op om voor de 41ste keer mee te zingen en swingen met de grote jaarlijkse tv-uitzending van Kinderen voor Kinderen. Eén ding is zeker: De Grote Show wordt voor jong en oud een feest om naar te kijken met de voetjes van de vloer!

Op tv: zaterdag 7 november om 19.25 uur bij Zapp op NPO 3.
Herhalingen: zondag 8 november om 13.00 uur, zaterdag 14 november om 11.05 uur (voorafgaand aan de Sinterklaasintocht).
Daarna: terug te kijken op NPO Start en op onze website.