Dit is een oud bericht. De informatie op deze pagina klopt misschien niet meer.

Geen Koningsspelen - lied uitgesteld

Vandaag, 20 maart, zou het lied uitkomen dat wij speciaal voor de Koningsspelen hebben gemaakt. Maar zoals je vast al weet, gaan de Koningsspelen dit jaar niet door vanwege het coronavirus.

Het lied en de clip zijn af, maar de lancering stellen we even uit. Waarom? Omdat de titel van lied - zoals we bekendmaakten in januari – Hand in hand is.  Het lied is vorig jaar al geschreven, toen we nog niet konden vermoeden waar we nu met elkaar in zitten.

Wanneer komen we dan wel met het lied? Dat weten we nu nog niet. Zodra we dat weten, ben je de eerste die het hoort! En hou onze kanalen in de gaten, want er komt nog heel veel leuks aan! 

Kinderen voor Kinderen blijft thuis

Zo starten we vanaf maandag 23 maart met een nieuwe online-videoserie, Kinderen voor Kinderen blijft thuis. Je kunt elke dag vanuit huis vrolijk en energiek meebewegen met de gloednieuwe video’s die helemaal vanuit huis zijn gemaakt. Presentator Ridder neemt je vanuit zijn woonkamer mee in het leven van de koorkinderen, die op dit moment ook allemaal thuis zijn. Na een warming-up door Olivier krijg je verschillende dansmoves aangeleerd. 

Kijk elke dag naar Kinderen voor Kinderen blijft thuis om 12.00 uur op YouTube en op onze site.