Edson da Graça is de vertelstem van het kerstverhaal

KRO-NCRV viert dit jaar Kerst in Harderwijk samen met zandkunstenaar Gert van der Vijver en presentator Edson da Graça.

KRO-NCRV viert dit jaar Kerst in Harderwijk samen met zandkunstenaar Gert van der Vijver en presentator Edson da Graça.

Willem Wever presentator Edson da Graça is de vertelstem van het kerstverhaal tijdens Kerst met de Zandtovenaar 2019. Edson: “Het kerstverhaal is voor mij een bijzonder verhaal dat gaat over hoop en ondanks tegenslagen altijd geloof houden op betere tijden. Door de kunst van de Zandtovenaar denk ik dat ook de jongere generatie helemaal op kan gaan in dit prachtige verhaal.” 

Het evenement vindt plaats op woensdag 11 december om 19.00 uur op de Vischmarkt in Harderwijk en de uitzending is op zaterdag 21 december om 19.25 uur bij KRO-NCRV op NPO Zapp.

Op een creatieve manier weet zandtovenaar Gert van der Vijver jong en oud te betrekken bij de betekenis van het kerstverhaal. KRO-NCRV heeft dit jaar gekozen voor de Vischmarkt van Harderwijk als tv-opnamelocatie, op woensdag 11 december van 19.00 tot 20.30 uur. De toegang is gratis. Meer informatie is te vinden op de Facebook en Instagram van Kerst met de Zandtovenaar.

Kerst met de Zandtovenaar wordt georganiseerd door KRO-NCRV, NPO Zapp, de gemeente Harderwijk, de provincie Gelderland en de Protestantse Kerk in Nederland. Het programma wordt geproduceerd door The Media Brothers.

Kerst met de Zandtovenaar wordt uitgezonden door KRO-NCRV op zaterdag 21 december om 19.25 uur op NPO Zapp en vervolgens op zondag 22 december om 16.55 uur op NPO Zapp, woensdag 25 december om 12.10 uur op NPO 1 en donderdag 26 december om 14.40 uur op NPO Zapp.