Heel veel vette optredens in Kerst met de zandtovenaar!

Van Fenna Ramos, Sterre Koning, Bente Fokkens en nog veel meer!

Tijdens Kerst met de zandtovenaar brengt de zandtovenaar het kerstverhaal tot leven. Met magische tekeningen en sprankelende optredens wordt dit eeuwenoude verhaal uit de Bijbel op een eigentijdse manier vertelt. Ook dit jaar komen er weer héél veel artiesten voorbij.

Zoals zangeres, actrice én presentatrice Fenna Ramos. Ook zangeressen Sterre Koning en Bente Fokkens treden op. Singer-songwriter Douwe Bob treedt op samen met de band The Blue Grass Boogiemen. En ook Ammar treedt op, de Nederlandse volkszanger van Turkse afkomst. Ammar ging viral met een video waarin hij een nummer van André Hazes zong in de kebabzaak van zijn achterneef. Voor Kerst met de zandtovenaar zingt hij het nummer 'Met Kerst ben ik alleen.' Kim-Lian van der Meij is dit jaar de verteller van het kerstverhaal.

Dat wil je niet missen!

Kerst met de zandtovenaar is te zien op zaterdag 17 december om 18.15 uur, woensdag 21 december om 16.00 uur en zaterdag 24 december om 19.50 uur bij KRO-NCRV op NPO Zapp. Op zondag 25 december om 12.10 uur bij KRO-NCRV op NPO 1 en maandag 26 december om 13.55 uur bij KRO-NCRV op NPO Zapp.